Vijfde druk fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ in de maak

Foto: Veldeke Heerlen

Inmiddels zijn er al bijna 5.000 exemplaren verkocht van ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’, daarom rolt eind september weer een nieuwe druk van dit succesvolle fotoboek van de persen.
De uitgever hoopt de oplage van deze vijfde druk zo hoog mogelijk te kunnen maken, zodat belangstellenden en bedrijven in Heerlen het fotoboek ruim voor de feestdagen als relatiegeschenk en cadeau kunnen aanschaffen.
De gemeente Heerlen heeft recent opnieuw een groot aantal boeken besteld als relatiegeschenk.

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’

Veldeke Heerlen laat aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs. Er is bewust voor 250 gekozen om de grote hoeveelheid aan mooie plekken te etaleren.

Informatief fotoboek (NE-EN-LMBRG)

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ is een full colour fotoboek van 264 pagina’s in groot formaat (30 x 30 cm.) met honderden foto’s van de mooiste plekken in Groot-Heerlen.
De foto’s zijn voorzien van korte informatieve teksten in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect.
Er zijn nog enkele exemplaren van de vierde druk beschikbaar in de Visit Zuid-Limburg winkel aan de Bongerd in Heerlen, bij de musea in Heerlen en in de boekhandel in groot-Heerlen.

 

Reacties