Arriva organiseert open dag voor senioren in Kerkrade

Open dag in Valkenburg op 28 augustus 2019, interesse in de treinen.
Foto: Aron Nijs Fotografie

Na succesvolle open dagen voor senioren dit jaar in Venlo en Valkenburg staat de volgende open dag van Arriva in Kerkrade op de planning.
Deze open dag, op 19 september, is bedoeld voor senioren in Kerkrade en omstreken.
Bezoekers reizen deze ochtend gratis met het openbaar vervoer van en naar het station in Kerkrade. Zij krijgen daar uitleg over het OV en kunnen een bus en trein van binnen bekijken.

Open dag

Tijdens deze open dagen, specifiek gericht op senioren, staan de medewerkers van Arriva de bezoekers graag te woord. Ze leggen uit hoe je een OV-chipkaart gebruikt, vertellen hoe en waar je met Arriva kunt reizen en laten de mensen kennis maken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Op 19 september organiseert Arriva de volgende open dag, tussen 10.00 en 12.00 uur, op het station in Kerkrade.
Tussen 09.00 en 12.00 uur kunnen bezoekers gratis met het OV naar dit evenement reizen. Bezoekers aan de open dag maken zich bekend bij de chauffeur of steward en reizen zo gratis (specifiek voor de open dag in Kerkrade) met de buslijn 20 óf met de Arriva-trein naar het station. Voor de terugreis ontvangen bezoekers een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden.

De specifieke informatie over deze open dagen is te vinden op de website van Arriva (www.arriva.nl/opendaglimburg). Ook plaatst Arriva rondom de geplande data advertenties in huis-aan-huisbladen in de betreffende regio’s.

Reacties