Uit in Heerlen: Cultuurhuis Heerlen, 4 en 8 september 2019

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Het programma voor de komende dagen in Cultuurhuis Heerlen, van 2 tot en met 8 september 2019

Woensdag 4 september 2019

14.00 uur  Sokrates en de Atheners (filosofie lezing)

De naam Sokrates springt ons tegemoet in ieder boek over de geschiedenis van de filosofie, maar in hoeverre is het mogelijk de historische Sokrates te achterhalen? Om een beeld van hem te krijgen moeten wij meekijken door de ‘bril’ van zijn tijdgenoten. Wat vertellen zij ons over Sokrates: Wat was zijn achtergrond en verschijning? Hoe kwam hij tot zijn filosofische roeping en de daaruit volgende zoektocht? En ten slotte: Waarom was er dat beruchte proces tegen hem?
Spreker is de filosoof Robert Kragting.
Voor meer informatie en reservering bel met ‘Rubico – Filosofie en Cultuur’, telefoonnummer 043 – 3631331, of kijk op de website www.rubico.nu

Entree: €8,50

– – – – –

Zondag 8 september 2019

14.30 uur   A tribute to John Denver

By Jimmy Duchateau

Jimmy Duchateau brengt met zijn band een ode aan de country legende John Denver.
In een intieme huiskamersfeer neemt Jimmy het publiek mee op reis door het leven van John Denver. Geniet van zijn verhaal, met de muziek die hem zo onsterfelijk maakte.
Alle grote hits komen aan bod, maar is er ook plaats voor minder bekend werk.
Met de zegen en de originele partijen van Denver’s eigen arrangeur Lee Holdridge, brengt Jimmy en zijn ijzersterke band John Denver’s unieke sound terug naar het theater.

De band bestaat uit André Kok (viool), Janneke Meessen (zang/dwarsfluit), Richard Ritterbeeks (bas), Ingo Jetten (gitaar/pedalsteel), Joep Larue (piano), Robin Zalm (drums).

Entree: online voorverkoop €12,50 reserveren of kassa €15,-

– – – – –

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
[email protected]

 

Reacties