Komend weekend weer 4 dagen Bekkerveld Festival

Foto: Bekkerveld Festival / REMCOM

Van 15 tot en met 18 augustus vindt de 51e editie van Bekkerveld Festival plaats.
In navolging op de succesvolle jubileumeditie van 2018 is er ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma voor jong en oud.

BIZAR XXL

Donderdag 15 augustus trapt het Bekkerveld Festival af met een nieuwe editie van BIZAR XXL.
De inmiddels al weer derde BIZAR XXL editie biedt een mooie mix van lokale dj’s en landelijk bekende artiesten.
De avond begint met een optreden van lokale DJ Jonna Alvarez die door zijn optredens op voorgaande edities inmiddels kind aan huis is bij BIZAR XXL.
DJ Fenomeno, onder begeleiding van vlogger en MC Tisjeboy Jay, nemen het stokje over. Met zo’n 120.000 volgers is Tisjeboy Jay inmiddels een begrip in heel Nederland.
Daarna is het de beurt aan niemand minder dan Nederlands model en zangeres Famke Louise. Met hits als ‘Op Me Monnie’ en ‘Vroom’ zet ze gegarandeerd de tent op de kop.
Het slotakkoord van de donderdag is voor LOS!. LOS! wordt speciaal gemaakt voor en door jongeren en verzorgt de gezelligste feesten in Limburg.

Borrelen

De vrijdagmiddag begint op traditionele wijze met een gezellige borrel.
Ter ere van het 75-jarig bestaan van RKSV Bekkerveld en om nogmaals het 50-jarig bestaan van Bekkerveld Festival te vieren wordt vanaf 16.00 uur het glas geheven.
Vanaf 20.00 uur loopt de borrel over in het avondprogramma.
Eerst speelt coverband ‘Anderkovver’ de lekkerste nummers, waarna ‘dé feestband van het wilde zuiden’ TONCA de zaal gegarandeerd helemaal plat speelt.

Zaterdag

Zaterdag 17 augustus zwengelen rond 12.30 uur de jonge talenten van Parkstad Popstad ‘The Next Generation’ de festiviteiten van dag 3 van het Bekkerveld Festival aan.
Om 15.00 uur neemt de Heerlense band ‘WeZienWel’ het podium over.
Vanaf 19.30 uur brengt de 11-koppige band ‘Juicy Lucy’ de lekkerste Rock, Soul en Funk ten gehore.
De avond wordt afgesloten door het ‘Disco Tropicana’ concept, een perfecte mix van disco, groovy house, funky pop, urban & classics. De zaal van Bekkerveld Festival verandert in een tropische bar uit de jaren ’80. Heel veel palmbomen en heel veel discoballen zorgen voor de perfecte sfeer.

Zondag

Zondagochtend begint zoals gebruikelijk vanaf 11.11 uur met het ‘spek + ei treffen’.
Verder zijn er gedurende de gehele dag diverse activiteiten voor jong en oud.
Vanaf 14.30 uur speelt ‘Spot On’ op het podium dansbare nummers uit de 60’s, 70’s en 80’s, Limburgse carnavalsschlagers, Duitse evergreens en Nederlandse luisterliedjes.
Het slotakkoord van Bekkerveld Festival 2019 is voor de ultieme feestband ‘Knallermann’ met een show vol Hollandse toppers, uitstapjes naar disco-klassiekers en de 90’s en 00’s.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.wijzijnbizar.nl en/of www.bekkerveldfestival.nl.

Reacties