Interessante zaken ‘boven water’ in onderzoek naar moord Sjef Klee

Foto: Politie.nl

Brunssum – In het kader van de heropende cold case Sjef Klee zijn tijdens een zoekactie in de vijver aan de Emmaweg in Treebeek enkele interessante zaken boven water gehaald. Deskundigen gaan deze met het oog op een mogelijk verband met de moord op Sjef Klee aan een nader onderzoek onderwerpen.
Onder grote belangstelling van de familie van Sjef, passanten en de media deden medewerkers van de politie afgelopen dinsdag onderzoek met de politieboot.

Nieuwe aanwijzingen

Dinsdagochtend startte de politie met een politieboot met specialistische apparatuur een onderzoek in de vijver aan de Emmaweg. Dit deed het onderzoeksteam in samenwerking met de collega’s van het Landelijk Team OnderwaterZoekingen (LTOZ) naar aanleiding van nieuwe aanwijzingen. De aangetroffen zaken zijn veiliggesteld en worden de komende tijd door technische medewerkers onderzocht.

Gesprek van de dag

De zoekactie trok veel aandacht van het publiek in Treebeek. Politieagenten hebben ook gesproken met wandelaars en passanten die een kijkje kwamen nemen aan de vijver. Dit heeft ook enkele tips opgeleverd die het onderzoeksteam zeker zal meenemen in het lopende onderzoek.

In het belang van het technische onderzoek wil de politie op dit moment geen nadere informatie verstrekken.

 

Reacties