6 dagen kermis in Heerlen-centrum

Foto:

De kermistijd breekt weer aan in de gemeente Heerlen.
Vanaf vrijdag 21 juni tot en met woensdag 26 juni slaat de kermis haar attracties op in de binnenstad van Heerlen, waarna een deel van deze attracties van 29 juni tot en met 2 juli enkele kilometers verderop in Hoensbroek het kermisvertier verzorgt.

In Heerlen-centrum staat komende dagen een 45-tal attracties en kramen verdeeld over de Bongerd, Pancratiusplein, Promenade en Van Grunsvenplein. Ook dit voorjaar staat er weer een mix van spectaculaire attracties voor durfallen en iets rustigere attracties voor het hele gezin.

Attracties

Voor de liefhebbers van snelheid en spanning is er onder andere de Booster, de Polyp, de Impact, de Swingbob, de Grand Canyon en het Fun Circus. Natuurlijk ontbreken ook de bekende botsauto’s niet. De kleintjes kunnen zich vermaken in de draaimolen, Buggy’s en Mincars. Of over het water lopen in de Waterballs of springen op de trampoline.
Natuurlijk staan er ook tal van spelletjes waar leuke prijzen te winnen vallen en allerlei eetkramen met heerlijke lekkernijen.

Woensdag familiedag

De woensdag is de traditionele familiedag waarbij de kermisexploitanten extra korting geven, dus maak gebruik van de speciale aanbiedingen bij de kassa van de attracties en kramen.

Verplaatsing weekmarkten

Op zaterdag en dinsdag zal de levensmiddelenmarkt te vinden zijn op de Promenade en in de Honigmannstraat. De grote dinsdagmarkt komt helemaal te vervallen.

Openingstijden

De openingstijden van de kermis zijn als volgt:

  • Vrijdag 21 juni: 16.00 tot 01.00 uur;
  • Zaterdag 22 juni: 13.00 tot 01.00 uur;
  • Zondag 23 juni: 13.00 tot 24.00 uur;
  • Maandag 24 juni: 14.00 tot 24.00 uur;
  • Dinsdag 25 juni: 14.00 tot 24.00 uur;
  • Woensdag 26 juni: 14.00 tot 24.00 uur.

Reacties