Hartstichting bedankt vrijwilligers uit Limburg voor jarenlange inzet

Foto: Hartstichting

Afgelopen zaterdag 11 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij als vrijwilliger al 25, 40 of zelfs 50 jaar de jaarlijkse Hartstichting collecte organiseren.
In totaal zijn er dit jaar 48 jubilarissen, die zich – bij elkaar opgeteld – 1395 jaren inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Jubilarissen

Er zijn zes jubilerende vrijwilligers uit Limburg. De heer W.H.M. Dumont en mevrouw E.M.H. van der Leeuw uit Bocholtz, mevrouw M.C.J. Jacobs-Snijders en de heer R.T. Terwint uit Brunssum, de heer L.G.P. Janssen uit Panningen zetten zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting. Mevrouw T.C.H.M. de Koning-van den Broek uit Bocholtz zet zich zelfs al 40 jaar vrijwillig in.

Dankbaar

Floris Italianer, directeur Hartstichting: “Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt.”

Robijnen of Gouden Hart

Floris Italianer bedankte tijdens het welkomstwoord de vrijwilligers voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Als dank reikte Floris Italianer een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden Hart uit aan de jubilarissen.

Reacties