Maandag 13 mei 4e druk fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’

Foto:

Maandag 13 mei verschijnt de vierde druk van het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen”.
Het boek is vanaf 15.00 uur maandagmiddag weer te koop bij de VVV winkel aan de Bongerd in Heerlen of bij een van de boekwinkels in Heerlen (Plantage Boekhandel Corio, Readshop Hoensbroek, Primera Heerlerheide, Tabaks- en Gemakswinkel Lenzen Heerlerbaan) en Kerkrade (Boekhandel Leeskunst).
Verder bij SCHUNCK*, Kasteel Hoensbroek, het Thermenmuseum, het Nederlands Mijnmuseum en het Office Center Nuth.
De prijs bedraagt € 22,95.

De eerste druk, die eind november 2018 verscheen, was binnen één dag uitverkocht. Daarop besloot uitgever Veldeke Heerlen om nog vóór de Kerst een tweede druk uit te brengen. Deze druk was al vóór het uitkomen ervan uitverkocht. Omdat de vraag naar het fotoboek groot bleef, gaf Veldeke Heerlen in februari 2019 een derde druk uit.
Nu, drie maanden later, verschijnt dus de vierde druk van het fotoboek.

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’

Veldeke Heerlen laat aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs.
Er is bewust voor 250 gekozen om de grote hoeveelheid aan mooie plekken te etaleren

Foto’s met tekst

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ is een full colour fotoboek van 264 pagina’s in groot formaat (30 x 30 centimeter) met honderden foto’s van de mooiste plekken in Groot-Heerlen.
De foto’s zijn voorzien van korte informatieve teksten in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect.

Reacties