Voorjaarsfair op 5 mei in de Botanische Tuin Kerkrade

Foto: Botanische Tuin Kerkrade

Op zondag 5 mei 2019, van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert de Botanische Tuin Kerkrade de jaarlijkse Voorjaarsfair.

Voorjaarsfair

Deze fair staat in het teken van het 80-jarig bestaan van de Botanische Tuin. De Fair zal wederom opgeluisterd worden door zeer gevarieerde stands met allerhande snuisterijen en oude ambachten. Verder heeft de organisatie nog een aantal verrassingen in petto waaronder een verloting van prachtige prijzen (loten zijn verkrijgbaar in de tuin zelf).

De Fair zal gedurende de dag muzikaal opgeluisterd worden zodat u plezierig langs de stands kunt struinen, de tuin kunt bezichtigen of lekker op ons terras kunt zitten met een kopje koffie of thee en Limburgse vlaai of andere consumpties.

Met mooi ingerichte stands in deze prachtige Engelse landschapstuin, die geheel in sfeer is aangekleed, krijgt het lenteseizoen volop kleur.
U vindt er een bijzonder aanbod van antiek en brocante, bloem- en tuindecoraties, sieraden, planten, interieuraccessoires, delicatessen, een keur aan streekproducten en heerlijke home-made lekkernijen.

Entree

De entree bedraagt € 4,00.
Houders van de jaarkaart (abonnementen) hebben gratis toegang. Voor kinderen tot en met 15 jaar, onder begeleiding, is de toegang eveneens gratis.

Honden zijn helaas niet toegestaan (hulphonden voor mensen met een beperking vanzelfsprekend wel).

  • Botanische Tuin Kerkrade
  • St. Hubertuslaan 74, Kerkrade
  • www.botatuin.nl

Reacties