Koningsnacht en Koningsdag vier je in hartje Heerlen!

Foto: KingsXperience

Op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april 2019 kunnen we weer een Koningsnacht en Koningsdag gaan vieren in Heerlen centrum.
Tijdens de inmiddels derde editie biedt KingsXperience verschillende activiteiten aan voor jong & oud en wordt er een muziekprogramma gepresenteerd dat aansluit op de wensen uit de regio.

Koningsnacht

Tijdens Koningsnacht op vrijdagavond 26 april is er programma van 19:00 uur tot 23:00 uur.
Vanaf 19:00 uur nemen ‘Tonca’ en ‘And’re Hazes’ deze avond bezit van het podium op het Pancratiusplein. ‘Tonca’, dé feestband van het Zuiden! Knettergek, lekkere muziek en dus helemaal los gaan zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke Koningsnacht in hartje Heerlen.
Allround feest DJ Kevin S neemt de pauzes voor zijn rekening.

Koningsdag

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, wordt er op traditionele wijze om 10:00 uur gestart met diverse activiteiten voor jong & oud. Zo is er ook dit jaar weer een vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. De vrijmarkt voor volwassenen vindt dit jaar plaats in de tuin van het Savelbergklooster.
In de middag kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten. Kom fietsen op een BMX baan, springen op springkussens, ga op de foto met Koning Willem en Koningin Maxima en nog véél meer.

Vanaf 17:00 uur begint het muziekprogramma met spetterende optredens van Blizzert en Noizz. Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het publiek verzoeknummers kan aanvragen. Ook op Koningsdag maakt DJ Kevin S het programma compleet.

Om 23:00 uur loopt het muziekprogramma ten einde zodat iedereen nog volop kan gaan afterborrelen bij de omliggende horecagelegenheden.
Alle ingrediënten voor een onvergetelijke Koningsnacht en Koningsdag zijn dus ook anno 2019 weer aanwezig in Heerlen.

Reacties