Oranje Festival Gebrook 2015

Foto: Oranje Festival Gebrook

Ook dit jaar kleurt de markt in Hoensbroek weer oranje tijdens het Oranje Festival Gebrook, hét Koningsdag festival voor Hoensbroek en wijde omstreken.

Het festival kan zich inmiddels tot één van de grotere festivals in de regio rekenen en weet daarmee ook mensen van buiten Hoensbroek aan te trekken.

YES-R

Dit jaar begint het spetterende en gevarieerde programma om 13:00 uur. Zo zal niemand minder dan de bekende zanger/rapper én acteur YES-R een optreden geven op het podium op de markt in Hoensbroek. Daarnaast zal de bekende dansact ‘The Daddies’, die in 2014 nog het zéér populaire dansprogramma Everybody Dance Now wist te winnen, een spectaculaire show geven. Ook zullen de bands Generate, Burning Down the House, Marigold, In Between en Pannacee optreden. Diverse singer-songwriters zullen tevens acte de présence geven zoals Melvin Thomassen (bekend van de beste Singer Songwriter 2015) en Lotte Walda en zullen er nog allerlei andere optredens en demonstraties zijn van o.a. Studio Hellenbrand, Lil MG, Lotte Theuwis en CU Dance.

Kinderrommelmarkt

Naast deze podiumacts valt van alles te beleven voor jong en oud. Opnieuw is er een grote kinderrommelmarkt waar veel snuisterijen en interessante waar te koop zal worden aangeboden. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar dus mocht je interesse hebben om ook jouw spulletjes te verkopen tijdens Koningsdag mail dan snel even naar [email protected] voor meer informatie en het inschrijfformulier.

De jeugd kan zich ook dit jaar in de pannakooi weer met een sportief potje voetbal uitleven, en voor de kleintjes staat er een luchtkussen en suikerspinmachine.
Op het Gebrookerplein vindt een spectaculaire demo plaats van Mini Bikes die met grote snelheid hun rondjes zullen draaien in het winkelhart van Hoensbroek.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten; op de markt zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Vuurwerk, dit jaar op de markt!

Om 22:00 uur zal dit jaar op de markt voor het eerst het festival worden afgesloten met een spetterend vuurwerk. Niet meer in de nabijheid van het Kasteel zoals voorgaande jaren. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd op de markt bent om te genieten van dit bijzondere festival!

Voor meer informatie check:
www.oranjefestivalgebrook.nl of www.facebook.com/oranjefestivalgebrook

Reacties