Vier vertrekkende leden Provinciale Staten Koninklijk onderscheiden

Foto: CCO Public Domain

Gouverneur Theo Bovens overhandigde woensdagmiddag 27 maart 2019, tijdens de laatste vergadering van de Provinciale Staten in de huidige samenstelling, aan vier scheidende Statenleden de versierselen die horen bij een Koninklijke Onderscheiding.

Onderstaande leden van Provinciale Staten komen in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding in de Orde van Oranje-Nassau, omdat zij zich geruime tijd hebben ingezet voor het welbevinden en de welvaart van de Limburgers en nu definitief afscheid nemen als volksvertegenwoordiger.

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn:

  • De heer drs. Edwin (E.H.J.) Bus te Heerlen; hij is 20 jaar lid geweest van Provinciale Staten (sinds 1999);
  • De heer ir. Jeu (M.J.J.) Titulaer te Eijsden-Margraten; hij is 16 jaar lid geweest van Provinciale Staten (sinds 2003);
  • De heer Anton (A.W.P.) Kirkels te Weert; hij is acht jaar lid geweest van Provinciale Staten (sinds 2011) en was raadslid in de gemeente Weert;
  • De heer John (J.M.E.) Heuvelings te Venlo; hij is vier jaar lid geweest van Provinciale Staten (sinds 2015) en was raadslid in de gemeente Venlo.

De Gouverneur overhandigde de versierselen op woensdagmiddag 27 maart 2019 in de Statenzaal van het Gouvernement te Maastricht.

Reacties