Zaterdag 30 maart feestelijke opening Blokker In de Cramer in Heerlen

Foto ter illustratie
Foto: Daniel Lewensztain / Blokker

De winkel van Blokker aan de In de Cramer vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Want op die manier blijft Blokker verbeteren en heeft de winkel nu écht alles in huis.
Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.
Blokker viert de heropening met een ‘Kraak de Kluis’-spel. Ook zijn er openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker producten.

Slimmer en warmer

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod.
Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

Openingsfeestje

Bedrijfsleider Richard Deckers: “Komende zaterdag 30 maart verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is.”

Reacties