Kantoor Contour opnieuw open om mee te denken over Schinkel-Zuid

Foto: Kantoor Contour

Op vrijdag 29 maart gaan om 17.00 uur opnieuw de deuren open van Kantoor Contour, nu voor exact één week. Omdat er nog steeds geschaafd kan (èn moet!) worden aan de plannen voor Schinkel-Zuid.
Namens de Gemeente Heerlen en IBA Parkstad heet het team van Dear Hunter iedereen (opnieuw) welkom in het inmiddels bekend basiskamp op de Promenade. Dat blijft ditmaal geopend tot en met vrijdag 5 april.
Het belooft een intensieve week te worden met lezingen èn rondleidingen, dus houd de pagina van Kantoor Contour in de gaten voor het volledige programma.

Foto’s als geheugen van de stad

Wie vanaf vrijdag 29 maart bij Kantoor Contour langsgaat kan gelijk de foto’s van Carole Meijers bewonderen.
Carole startte in januari met het vastleggen van de ontwikkelingen in Heerlen-centrum. Zoals de sloop- en/of nieuwbouwprojecten de Plu, het Stadskantoor, het Schinkelkwadrant, het Maankwartier en de nieuwe Nieuwe Nor. Ze legt in de komende jaren de veranderingen minutieus vast en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het ‘geheugen van de stad’.
In Kantoor Contour toont ze een selectie foto’s van de afgelopen drie maanden.

Foto’s

Heeft u ook foto’s van de recente (sloop)activiteiten? Kantoor Contour is daarin erg geïnteresseerd en wil foto’s van het publiek verzamelen om aan het einde van volgende week samen te brengen met de foto’s van Carole Meijers in een kleine publicatie.
Uiteraard komt uw naam als fotograaf erbij te staan! Opsturen kan via Facebook, Messenger of per mail via [email protected].

Reacties