Gonnie uit Heerlen wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker / Postcode Loterij Miljoenenjacht

Gonnie uit Heerlen won afgelopen zondag 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat te zien was bij RTL 4. Zij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam 50.000 euro mee naar huis. Gonnie was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6413 uitgenodigd in de studio.
Gonnie nam de grootste geldprijs van de avond mee naar huis, de ‘echte’ winnaar van het finalespel moest het deze avond doen met ‘slechts’ € 29.000,- nadat hij een bod van rond de € 180.000 had afgeslagen en vervolgens twee slechte koffers uit het spel haalde die het bod van de bank flink deden kelderen.
Wijkgenoot Patrick viel ook in de prijzen: hij won 2.000 euro nadat hij in de tweede ronde achter de desk afviel. Alle deelnemers in de studio gingen met een Google Home naar huis.

11

Gonnie (57) wist direct dat ze met koffernummer 11 wilde spelen en dat nummer bracht haar veel geluk. Ze won 50.000 euro en reageerde enthousiast: “Ik ben helemaal blij! Nu kan ik een nieuwe auto kopen!”

‘Mini Kofferspel’

Gonnie mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat; tot maximaal 100.000 euro.

Inwoner uit Zundert speelde finalespel

Een inwoner uit Zundert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’. Aan de desk met Linda de Mol won hij 29.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is komende zondagavond 31 maart de laatste aflevering van dit tv-seizoen te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Reacties