Eerste ‘Onbeperkt aan de Slag Meet & Greet’ nu ook in Heerlen

Foto: Onbeperkt aan de Slag

Donderdag 28 maart organiseert Onbeperkt aan de Slag een Meet & Greet in Heerlen. Ben je een werkzoekende met een beperking en op zoek naar een uitdaging?
Schrijf je dan gratis in via www.onbeperktaandeslag.nl en blijf op de hoogte van het programma.

De aanpak van Onbeperkt aan de Slag

Onbeperkt aan de Slag heeft als kern het praten mét elkaar in plaats van praten over elkaar. Daarbij is het opbouwen van zelfredzaamheid een belangrijke punt!
Onbeperkt aan de Slag maakt gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking zichtbaar voor werkgevers die voor hen open staan en vice versa. Dat doet Onbeperkt aan de Slag door een digitaal platform en door Meet & Greets waarbij werkgevers en werkzoekenden met elkaar kennismaken en met en van elkaar leren. Deze aanpak zorgt dat er eerst zonder drempels kennis met elkaar gemaakt wordt en dat er na een ‘klik’ gekeken kan worden hoe zowel werknemer als werkgever elkaar kunnen versterken in het bereiken van elkaars én gezamenlijke doelen.
Er is tevens ruimte om aan te geven wat iemand nodig denkt te hebben om te kunnen werken

Onbeperkt aan de Slag in Zuid-Nederland

Onbeperkt aan de Slag is een landelijke aanpak, met vele Meet & Greets door het hele land.
Donderdag 28 maart vindt er voor de eerste maal een Meet & Greet plaats in Heerlen. Mensen met een beperking kunnen gratis een profiel aanmaken op de website en zich presenteren aan regionaal georiënteerde werkgevers. Onbeperkt aan de Slag nodigt regionale werkgevers en werkzoekenden uit om op een informele manier met elkaar in gesprek te gaan.

Kom jij ook naar de Meet & Greet, meld je dan direct aan via www.onbeperktaandeslag.nl

Reacties