Vierde druk fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ op komst

Foto: Mat Snijders / Veldeke Heerlen

Vanaf woensdag 20 maart start de voorinschrijving voor de vierde druk van het succesvolle fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’.

De eerste druk van dit fraaie fotoboek, die eind november 2018 verscheen, was binnen één dag uitverkocht. Daarop besloot uitgever Veldeke Heerlen om nog vóór de Kerst een tweede druk uit te brengen. Deze druk was al vóór het uitkomen ervan uitverkocht.
Omdat de vraag naar het fotoboek groot bleef besloot Veldeke Heerlen begin januari om een derde druk uit te brengen. Deze is inmiddels ook nagenoeg uitverkocht.
Omdat er nog steeds vraag blijft naar het boek gaat Veldeke Heerlen nu nog een vierde druk uitbrengen.
Meer informatie hierover kunt u opvragen via [email protected]

Fotoboek

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ is een full colour fotoboek van 264 pagina’s in groot formaat (30 x 30 centimeter) met honderden foto’s van de mooiste plekken in Groot-Heerlen.
De foto’s zijn voorzien van korte informatieve teksten in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect.

250 mooie plekken

Veldeke Heerlen wil aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen laten zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs.
Er is bewust voor 250 gekozen om de grote hoeveelheid aan mooie plekken te etaleren.

Reacties