Volledige bezoekerstribune beschikbaar tijdens Roda JC – MVV

Foto: Roda JC Kerkrade

Op zondag 24 maart staat dé Limburgse derby in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Om 16.45 uur wordt er in het Parkstad Limburg Stadion afgetrapt tussen Roda JC Kerkrade en MVV Maastricht.
Voor deze derby is toch de volledige bezoekerstribune beschikbaar voor MVV-supporters. Maar of die bezet gaat worden valt te betwijfelen…

Vierhoek komt terug op eerder besluit

De zogenaamde ‘vierhoek’ (de politie, gemeente Kerkrade, het Openbaar Ministerie en Roda JC Kerkrade) heeft voor deze wedstrijd de scenario’s nog eens afgewogen en er is besloten om terug te komen op een eerder besluit om maar een paar honderd MVV-supporters toe te laten. De gehele bezoekerstribune, zo’n 1000 plaatsen, wordt daarom nu beschikbaar gesteld worden voor supporters van MVV.
Burgemeester Jos Som laat weten dat we “hopen dat we naar een veilige en spannende wedstrijd kunnen kijken.”

Supportersoverleg MVV Maastricht blijft bij boycot

Toch ziet het er naar uit dat de bezoekerstribune leeg blijft, denkt het Supportersoverleg MVV Maastricht. Ze vinden dat deze geste van Kerkraadse zijde te laat komt.
“Last minute, 10 dagen voor de wedstrijd, stelt Roda alsnog 1000 kaarten beschikbaar onder de noemer: “wij denken met jullie mee”. Dit had ook meteen gekund, de situatie is niet veranderd sinds het eerste overleg. Roda is gezwicht onder de publieke druk en probeert nu alsnog een wit voetje te halen. MVV’ers willen, maar bovenal, kunnen hun boycotplannen niet aanpassen. Bestaande evenementen zijn al vastgelegd en een aanpassing van deze omvang is logistiek gezien niet eens mogelijk. (…) Roda JC heeft zelf de derby de nek om gedraaid. Dé Limburgse derby van 2019 is dood”, zo staat in hun reactie op FaceBook.

Verkoopregels Roda JC

Seizoenkaarthouders kunnen maximaal 3 extra kaarten kopen voor deze wedstrijd (met uw seizoenkaart heeft u automatisch toegang tot deze wedstrijd; u kunt maximaal 3 kaarten bijbestellen). Clubkaarthouders kunnen in totaal 3 kaarten kopen voor deze wedstrijd.

Online verkoop

Seizoenkaarthouders én clubkaarthouders kunnen online tickets bestellen via www.rodajc.nl/tickets of eenvoudig via de Roda JC app.

Fysieke verkoop

U kunt op vertoon van uw seizoenkaart of clubkaart 3 tickets kopen bij het loket naast de receptie van het Parkstad Limburg Stadion. Het is voor deze wedstrijd niet mogelijk om tickets te kopen in de Fanshop.

Openingstijden receptie Roda JC

Het loket van de receptie van het Parkstad Limburg Stadion is te bereiken via de hoofdingang en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties