Epilepsie Café: ontmoetingen en verhalen over leven met epilepsie

Foto: Epilepsie Café Parkstad

Op maandagavond 18 februari is weer een Epilepsie Café voor de regio Heerlen, Parkstad.
De uitgelezen ontmoetingsplaats om ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie.
Voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

Ongedwongen gesprekken, ervaringen uitwisselen

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, et cetera.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Actief blijven en in beweging zijn vinden ze bij de Epilepsievereniging belangrijk. Daarom organiseren ze een paar keer per jaar een wandeling en in de zomer een BBQ. Houdt de website in de gaten voor de data.

Nieuwe locatie: De Twee Gezusters

Het Epilepsie Café Parkstad vindt plaats op een nieuwe locatie, namelijk in De Twee Gezusters aan de Putgraaf 3 te Heerlen. Het begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van de Epilepsievereniging.

U kunt ook mailen via [email protected]

Reacties