Vandaag verscheen 3e druk van ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’

Foto:

Vrijdag 8 februari 2019 verscheen de derde druk van het succesvolle fotoboek ‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’.
Het boek is weer te koop bij de VVV winkel aan de Bongerd in Heerlen of bij een van de boekwinkels in Heerlen (Plantage Boekhandel Corio, Readshop Hoensbroek, Primera Heerlerheide, Tabaks- en Gemakswinkel Lenzen Heerlerbaan) en Kerkrade (Boekhandel Leeskunst).
Verder bij SCHUNCK, Kasteel Hoensbroek, het Thermenmuseum en het Nederlands Mijnmuseum.
De prijs bedraagt € 22,95. Dat is iets meer dan de beide eerdere drukken en heeft te maken met het feit dat de subsidies al zijn ingezet bij de eerdere drukken.

Twee eerdere drukken snel uitverkocht

De eerste druk, die eind november 2018 verscheen, was binnen één dag uitverkocht. Daarop besloot uitgever Veldeke Heerlen om nog vóór de Kerst een tweede druk uit te brengen. Deze druk was al vóór het uitkomen ervan uitverkocht. Omdat de vraag naar het fotoboek groot bleef, besloot Veldeke Heerlen begin januari om een derde druk uit te brengen.

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’

Veldeke Heerlen wil aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen laten zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs. Er is bewust voor 250 gekozen om de grote hoeveelheid aan mooie plekken te etaleren.

‘De 250 Mooiste Plekken van Heerlen’ is een full colour fotoboek van 264 pagina’s in groot formaat (30 x 30 cm.) Met honderden foto’s van de mooiste plekken in Groot-Heerlen.
De foto’s zijn voorzien van korte informatieve teksten in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect.

Reacties