‘Kom op de Soep’ bij het Toon Hermans Huis Parkstad in Heerlen

Foto: Pixabay License

In het kader van Wereldkankerdag organiseert het Toon Hermans Huis Parkstad op maandag 4 februari 2019 tussen 12.00 en 13.30 uur een bijeenkomst. “Kom op de Soep!”

Nederland telt bijna 80 inloophuizen waar iedereen die, op welke manier dan ook, met kanker is geconfronteerd terecht kan voor een luisterend oor, lotgenotencontact en deelname aan activiteiten. Mensen met kanker, naasten (zoals familie, vrienden, klasgenootjes) en nabestaanden kunnen zonder afspraak en zonder verwijsbrief binnenlopen.
Een bezoek aan een inloophuis is altijd gratis.

Vanzelfsprekend staat het Toon Hermans Huis ook stil bij Wereldkankerdag. Op deze speciale dag steken zij hun gasten een hart onder de riem, dus: ‘Kom op de Soep!’
Je bent harte welkom voor een ambachtelijk bereide krachtige soep, compleet met brood en (kruiden)boter. Na afloop is er vanzelfsprekend een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze speciale gelegenheid om in contact te komen met deelgenoten en je verhaal te kunnen vertellen.

Om een goede inschatting te maken van de hoeveelheid soep die bereid moet worden, is aanmelden vanzelfsprekend noodzakelijk. Dat kan telefonisch via 045-5427788 of via [email protected]

Meer informatie

  • Kom op de soep bij het Toon Hermans Huis Parkstad
  • Wilhelminaplein 24, Heerlen
  • Maandag 4 februari 2019, 12.00-13.30 uur
  • Website Toon Hermans Huis Parkstad 

 

Reacties