Miserabel en D’r Dustin vanavond in halve finale LVK

Foto: LVK

Vanavond is de derde en tevens laatste halve finale van het LVK 2019.
Met startnummers 55 en 58 treden twee deelnemers uit de gemeente Heerlen aan tijdens het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer, “Herriemenie Miserabel” uit Heerlen met de Heerlense sjlager “Jabadabai” (55) en D’r Dustin” (58) uit Hoensbroek met de Gebrooker Sjlager “1000 Daag & Nachte“.
Al eerder op de avond, op startplaats 43, is ook een inbreng uit Heerlen te zien en horen, daar zorgt Sambaband Diversão voor de nodige remmiedemmie bij het nummer “Veer kénne de route knatsj van boete“, een van de twee inzendingen van de Limbrichtse formatie Kartoesj.

Stemmen

Aansluitend aan de halve finale kan ‘het volk’ vanavond stemmen op hun favoriete lied. Dit kan door een SMS bericht te sturen naar 4422. De kosten bedragen € 0,90 per bericht.
Er kan per halve finale maar 1 keer gestemd worden per telefoonnummer.
En in afwijking van de voorafgaande jaren kan in 2019 nog maar op 1 lied gestemd worden tijdens de halve finales en finale.

Vanavond kan tijdens halve finale 3 gestemd worden op de liedjes 41 tot en met 60.

Dit kan alleen gedurende een half uur aansluitend aan de halve finale (20:00-20:30 uur) en na de herhaling (zaterdag 26 januari) van 15:00-15:30 uur.
Er kan per halve finale óf op vrijdag, óf op zaterdag één stem worden uitgebracht.

Zo kunt u stemmen:

Is lied 55 uw favoriete lied van de eerste halve finale, stuur dan een bericht naar 4422 met de tekst LVK 55 (dus LVK spatie 55).
Stemt u liever op nummer 58, stuur dan een bericht naar 4422 met de tekst LVK 58.

De stem van ‘het volk’ wordt opgeteld bij de punten van de vakjury (al uitgebracht in december) en de punten van de vakjury gegeven tijdens de halve finales.

Video’s

Reacties