Ook FISCHER-Z en QUERBEAT naar ParkCity Live Heerlen

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Het Heerlense zomerpopfestival ParkCity Live voegde weer een aantal nieuwe namen toe aan haar affiche.
Zaterdag 29 juni staat Fischer-Z op de planken van ParkCity Live. De Engelse rockband rondom John Watts zal vooral bij de wat ‘oudere jongeren’ het nodige sentiment losweken. Fischer-Z begon echter onlangs met opnames voor het nieuwe album dat nog in 2019 wordt uitgebracht.
Zondag 30 juni bevolkt Querbeat de maintstage. Maar liefst 13 man sterk komt deze Duitse band — volgens de organisatoren momenteel de populairste band uit Duitsland — naar Heerlen.

Fisher-Z / John Watts

De 41-jarige carrière van John Watts omvat 20 albums en meer dan 3000 concerten over de hele wereld, verspreid over het Verenigd Koninkrijk, de VS en het vasteland van Europa. Fischer-Z, de band van John, speelde samen met James Brown in Oost-Berlijn naar menigten van 167.000 en toerde met zowel The Police als Dire Straits.
Op het gebied van opnames hebben Peter Gabriel, Steve Cropper en Dexy’s Midnight Runners allemaal bijgedragen aan opnames.
In 2017 werd de terugkeer van Fischer-Z en de release van John’s 20e album ‘Building Bridges’ aangekondigd.

Querbeat

Querbeat is anders dan alles wat je tot nu toe waarschijnlijk hebt meegemaakt. Fris, warm, jong en dynamisch. Deze band is alles behalve standaard. De 13 muzikanten op het podium halen brass pop naar een ander niveau. Getuige zijn van een concert van Querbeat voelt als een eenhoorn rijden op een regenboog. Hun prestaties worden geleverd met een grote hoeveelheid passie, verfijning en punk. Stop met wat je doet en kom 30 juni samen feesten in stadspark Bekkerveld!

Reacties

Cookieinstellingen