Voorverkoop voor ParkCity Live 2019 aanstaande zaterdag van start

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Traditiegetrouw in het laatste weekend voor het begin van de schoolvakanties in regio Zuid vindt op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 ParkCity Live plaats.
Het tweedaags familie-popfestival op het Bekkerveld in Heerlen, dat gezien kan worden als ‘de afsluiter van het popseizoen in Parkstad van alle populaire popzalen’, wordt sinds 2010 georganiseerd.
Afgelopen jaren trokken zo’n 17.500 bezoekers per dag (totaal 35.000) naar het festivalterrein. Met dat aantal is ParkCity Live overigens helemaal uitverkocht, meer bezoekers laat de organisatie niet toe in het park.
De jaargangen 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 van PCL waren geheel uitverkocht.

Lineup

Deze week maakte de organisatie de eerste namen bekend van de line up.
De Dijk en Ilse de Lange staan zaterdag 29 juni op het hoofdpodium, Afrojack — een van de beste dj’s van de wereld — sluit op zondag 30 juni ParkCity Live af met ongetwijfeld een megavette show.
Zij maken deel uit van zijn zo’n 60 nationale en internationale acts op het gebied van pop, entertainment, stand-up-comedy, rock, dance , hiphop en theater die het laatste weekend van juni naast de St. Annakerk op het Bekkerveld vertoeven.

De Dijk

De Nederlandstalige Amsterdamse band, die in de jaren ’80 een grote hit scoort met ‘Mag Het Licht Uit’ en ‘Nergens Goed Voor’, staat dit jaar op zaterdag 29 juni voor het eerst op ParkCity Live.
Drijvende kracht(en) achter de band De Dijk zijn de broers Huub en Hans van der Lubbe. De band valt op door de poëtische Nederlandstalige teksten van Van der Lubbe in combinatie met Amerikaans aandoende soul-, en rockmuziek.
In 1994 haalt De Dijk de Nederlandse Top 10 met de single ‘Als Ze Er Niet Is’.

Ilse DeLange

Ilse DeLange is voor ParkCity Live zeker geen onbekende. In 2011, 2012 en als Common Linnets in 2015 betrad zij onze Mainstage.
Drie jaar na de laatste cd van The Common Linnets en maar liefst zes jaar na haar laatste soloalbum Eye of the Hurricane, is Ilse DeLange terug met een vrolijke, sprankelende popplaat – simpelweg Ilse DeLange getiteld. De single ‘OK’ kondigde het al aan: weg zijn de akoestische gitaren, banjo’s en mandolines. Enter: beats, keyboards en zonnige koortjes. En een zangeres die ‘popelt als een gek’ om de podia weer eens te beklimmen.

Afrojack

Afrojack is een house-DJ en -producer uit Zuid-Holland. De Nederlander Nick van de Wall (1987) schiet in 2010 plotseling als een komeet de muziekindustrie in met zijn single ‘Take Over Control’ met Eva Siemons. De hoogtepunten volgen elkaar in no-time op, met Grammy’s, nummer één-posities en samenwerkingen met de grootste artiesten ter wereld. Hij werkt regelmatig samen met de Franse DJ/producer David Guetta. Hun remix van Madonna’s nummer Revolver levert het duo in februari 2011 in Los Angeles een Grammy op.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag, 19 januari 2019 om 10.00 uur om precies te zijn.
Heb je interesse, wees er dan wel vliegensvlug bij, vorig jaar waren de kaarten binnen no-time uitverkocht.
Voor de hele snelle beslissers is er vanaf zaterdagochtend een beperkt aantal ‘early bird tickets’ beschikbaar. Dat zijn alléén weekendtickets met korting: u betaalt dan €72,50 voor het hele weekend.
Na de (korte) earlybird-periode bedraagt de prijs voor een regulier weekendticket voor zaterdag 29 & zondag 30 juni 2019 € 77,50.
Er zijn ook dagtickets verkrijgbaar, à € 47,00 per dag, zowel voor alleen de zaterdag of de zondag.
Raadpleeg voor de verkooppunten, speciale prijzen voor kinderen en omwonenden de website van ParkCity Live.

Reacties