Pascal I nieuwe ‘Sjtadsprins’ van de Heëlesje Winkbülle

Foto: HVV De Winkbülle

Zaterdagavond 5 januari is op het Pancratiusplein Pascal Thomas uitgeroepen tot nieuwe ‘Sjtadsprins Pascal I’ van de Heëlesje Vastelaovendsvereniging De Winkbülle!
Hij volgt Prins Roger II (Holtus) op, die vrijdagavond al zijn steek en alle andere prinselijke attributen had moeten inleveren nadat hij het afgelopen jaar de carnavaleske scepter zwaaide over alle Winkbüllen en Winkbuulkes.

Op het podium aan het Pancratiusplein in Heerlen werd Pascal I rond half elf, nadat de kandidaten op de ijsbaan al gedecimeerd waren, ‘ontmaskerd’ door Paul Frissen, de voorzitter van De Winkbülle.

Pascal I

Pascal Thomas is 45 jaar en woont in het Bekkerveld, samen met zijn vrouw Nicole en met Stan en Eva.
Hij werkt in het Zuyderland Medisch Centrum als Physician assistent.
Hobby’s zijn hardlopen en tennis en natuurlijk VASTELOAVEND. Hij heeft nog nooit een carnaval overgeslagen. Daarnaast is hij sinds drie jaar voorzitter van de Raad van Elf van de Winkbülle en tevens lid van carnavalsgroep De Kwansies.

“Heële, doe bis ee mülke weëd!”

Pascal I zal het komende seizoen de Heëlesje vasteloavend voorgaan met het Winkbüllemotto “Heële, doe bis ee mülke weëd!”.
Samen met adjudant Diederik is hij klaar om er een feestje van te maken.

Receptie

De receptie van Sjtadsprins Pascal I vindt plaats op zaterdag 19 januari 2019 in het Glaspaleis. De receptie start om 19.11 uur.
Groepen en verenigingen kunnen zich inschrijven via [email protected] tot 8 januari 2019.

 

Reacties