Boek “Heerlerbaan vroeger …” vanaf zondag 6 januari te koop

Foto: Land van Herle

Aanstaande zondag 6 januari 2019 verschijnt het fraai geïllustreerde boek ‘Heerlerbaan vroeger… – van verbindingsweg tot urbane woonwijk´.
Dit gebeurt bij gelegenheid van de afsluitende receptie van de festiviteiten ‘H100 – Honderd jaar Heerlerbaan’. Die vindt plaats in gemeenschapshuis de Caumerbron op Heerlerbaan.
Het is nummer 8 in de serie ‘De geschiedenis van de Heerlense buurten’. Deze keer uitgegeven door ‘Het Land van Herle’ en ‘Historisch Goud – Rijckheyt’ in samenwerking met Stichting H100.

Boek

Het boek telt 350 pagina’s volledig in kleur met meer dan 400 foto’s (de oudste foto’s natuurlijk in zwart-wit…).
De teksten zijn geschreven door Al Kerckhoffs, Sjef Hautvast, Marjo en Pé Diederen en Roelof Braad met medewerking van Ger Seetsen, Jan Hendriks en Jacq. Zenden.
Naast de berichten over de geschiedenis van de wijk zijn interviews met (oud-)Heerlerbaners opgenomen.

Presentatie en verkoop

Het boek zal tijdens boekpresentatie op zondag 6 januari als eerste worden aangeboden aan de wethouders Adriane Keulen en Frank Simons en daarna aan genodigden. De presentatie begint om 14.00 uur.
Na de presentatie is het boek alleen tijdens deze zondagmiddag te koop voor de speciale prijs van € 15,-.

Na 6 januari is het boek voor € 17,50 verkrijgbaar via de webshop van Het Land van Herle en bij het Thermenmuseum in Heerlen.
Heerlerbaners kunnen het boek dan ook aanschaffen bij Plus Sturing.
Weller stelt het boek ter beschikking aan hun huurders op Heerlerbaan.

Iedereen die op zondag 6 januari het boek wil kopen is vanaf ongeveer 14.30 uur welkom op de stand van ‘Het Land van Herle’ in het gemeenschapshuis De Caumerbron in de wijk Heerlerbaan.

Reacties