De 250 mooiste plekken van Heerlen in beeld gebracht

Foto:

Op 28 november 2018 verschijnt het fotoboek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen” in een oplage van 1.000 stuks. Meer dan de helft van die boeken is al gereserveerd door voorintekenaars. Vandaar dat de oorspronkelijke oplage van 700 stuks naar 1.000 werd verhoogd.

Boek “De 250 Mooiste Plekken van Heerlen”

Het boek is te koop in de boekhandel, bij de VVV winkel in Heerlen en op 1 en 22 december in een speciale stand bij Berden in Heerlen, zo lang de voorraad strekt.
Het boekwerk is full colour uitgevoerd en telt 264 pagina’s. Het formaat is 30 x 30 cm. Het boek bevat ook een korte beschrijving van de foto’s en de straat waarin of waarbij de plek is gelegen.

De foto’s zijn in vier seizoenen gemaakt door Mat Snijders, die eerder onder andere de film Heerlen Secret Beauty maakte. De teksten zijn in het Nederlands, het Engels en het Heerlens dialect.
De lay-out is verzorgd door Wout Design in Nuth en het boek is gedrukt bij Impreso in Maastricht.

Het boek kost slechts € 19,95, dankzij de financiële steun van het bewonersfonds Bewoners Maken Parkstad van IBA Parkstad, de Gemeente Heerlen, Veldeke Limburg en Heerlen Mijn Stad.

Veldeke Heerlen

Veldeke Heerlen wil aan de hand van foto’s van de 250 mooiste plekken in Groot-Heerlen laten zien hoe mooi Heerlen nog steeds is: moderne en historische gebouwen, architectonische juweeltjes, parken, pleinen, straten, boerderijen, weiden, beken, bossen, kastelen, musea, kerken, villa’s, maar ook Street art en interieurs.
Er is bewust gekozen voor 250 foto’s om de grote hoeveelheid aan mooie Heerlense plekken te etaleren.

Foto: Mat Snijders

Reacties