Diverse jubilea vallen dit jaar samen bij “Hinge gen Hergod’s Vót!”

Foto: Cultuurhuis Heerlen

De oeruitvoering van ‘Hinge gen Hergod’s vót’, een kolderiek programma rondom de liedjes van het Heerlense vasteloavesduo Paul & Leo, stond 11 jaar geleden op de planken van het Lexor-theater. Dat bleek zo’n succes dat een reprise in het Cultuurhuis (destijds nog “het Patronaat”) nodig was om aan alle extra vraag te voldoen.
Nu, 11 jaar later, is de voorstellingenreeks een vast item in de agenda van het Cultuurhuis. Én van de rechtgeaarde vasteloavesvierder in de Parkstad. En elf jaar is in de vasteloaveswereld natuurlijk een echt jubileum.

Artiestenjubileum Paul & Leo

Laat dit jubileum van het vasteloaveskabaret nou ook nog eens samenvallen met het 3×11-jarige artiestenjubileum van Paul & Leo, en de toon is gezet voor de uitvoering van dit jaar. Het personeel en de stamgasten van café Hinge gen Hergod’s vót proberen met man en macht te bedenken hoe er luister bijgezet kan worden aan het jubileum van Paul & Leo. Zo wordt de voorstelling welhaast een real-life soap.

Verwarrend? Zeker! Met als gasten uit Grubbevorst de Toddezek en uit Kerkrade Arno Deckers (die al eerder De Vot wilde Aafrieése). Ze staan allemaal garant voor een avond onvervalst vasteloavesamusement.
Reserveer op tijd!

Hinge gen Hergod’s Vót

  • Cast: Leon Fiddelaars, Suzy de Laruelle, Roger Lataster, Karlijn Münstermann, Pieter Roberts en natuurlijk Paul (Münstermann) & Leo (Keularts).
  • Het Toebak Combo: Brian Raets, Joep Servais, Maarten Cima, Simon Roelofs, Sjoerd Rutten.
  • Regie is in handen van Roger Lataster, het script werd geschreven door Fer Kousen.
  • Speeldagen: 4, 5, 6 en 7 februari 2019, aanvang 20.00 uur.
  • Kaarten zijn vanaf nu te koop. Wacht niet te lang, de tickets zouden dit jaar wel eens de deur uit kunnen vliegen.

Reacties