Komende vier dagen najaarskermis in Hoensbroek

Foto:

Vanaf vanmiddag 20 oktober 14.00 uur tot en met dinsdagavond 23 oktober 24.00 uur strijkt de najaarskermis neer in Hoensbroek. Op de Markt en directe omgeving kunt u dan bij een 25-tal kermisattracties terecht voor vertier en vermaak.

Voor elk wat wils, van de alom bekende ‘botsauto’s’ voor de wat oudere kinderen en volwassenen, tot speciale kinderattracties zoals de ‘buggy-ride’, trampolinespringen en de draaicarrousel. Daarnaast zijn er uiteraard spelletjesautomaten, snoeptenten en eetkramen.

De kermis is iedere dag open vanaf 14.00 uur, zondag zelfs al een uurtje eerder om 13.00 uur. Op alle dagen gaat uiterlijk om 24.00/00.00 uur de stekker uit de attracties.

De locatie van de kermis in Hoensbroek-centrum is op de Markt en een gedeelte van de Pastoorskuilenweg en de Marktstraat.

Programma:

  • Op zaterdagmiddag wordt de kermis met veel spektakel geopend. Sambaband Animoso brengt de nodige tamtam met levendige Braziliaanse percussiemuziek, vurige ritmes die je hoort en voelt!
  • Zondag 21 oktober staat de kermis in Hoensbroek vanaf 14.00 uur in het teken van het straattheater. Verspreid over de kermis komt u, tussen 14.00 en 18.00 uur, verschillende theater-acts tegen die boven de bezoekers uitsteken. Laat u verrassen door de prachtig uitgedoste acts die hun kunsten met veel humor en originaliteit brengen.
  • Dinsdag 23 oktober is het familiedag met korting bij de kermisattracties en -zaken; kijk voor de familiedag-actie aan de kassa van de betreffende attracties.