Zondag 14 oktober feestelijke opening Kasteellaan

Foto: Google Maps

Op zondag 14 oktober wordt de vernieuwde Kasteellaan officieel geopend. Dat gebeurt samen met de buurtbewoners. Sinds 3 april van dit jaar is er gewerkt aan de Kasteellaan, en de straat is nu bijna klaar.
Op 14 oktober vindt er een gezellige middag plaats die door de bewoners georganiseerd wordt. Alle bewoners van de Meezenbroekerweg en de Kasteellaan aan het werkgebied en de aanliggende straten zijn van harte welkom.
Er zijn leuke activiteiten voor de kinderen, een barbecue en een demonstratie over veiligheid.

Programma

Op zondag 14 oktober verzamelen om 15:00 uur in de tent op de Meezenhof aan de Dr. Kuijperstraat. Rond 16:00 uur wordt hier samen een toast uitgebracht op de nieuwe Kasteellaan en wordt deze op een ludieke manier geopend. Daarna vindt er een barbecue plaats en zijn er leuke activiteiten voor de kinderen, onder andere schminken en is er een springkussen. Verder is er een DJ met leuke muziek, een demonstratie van de politie en VVN en de Alcander bus.

 

Resterende werkzaamheden

De werkzaamheden zijn overigens nog niet helemaal afgerond.
In november moeten nog bomen en struiken worden geplant.
Ook zijn er nog werkzaamheden gaande om de brug over de Caumerbeek te verbeteren. Dit werk bleek zo complex dat het niet tijdens de reguliere werkzaamheden kon worden uitgevoerd.

Reacties