Feestelijke opening Blokker Wannerstraat in Heerlen

Foto ter illustratie
Foto: Daniel Lewensztain / Blokker

De winkel van Blokker aan de Wannerstraat 16 vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten vanaf vrijdag bij hun vertrouwde Blokker-winkel terecht voor meer speelgoed, een compleet nieuw baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.
Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en vele openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, schoonmaakmiddelen, strijkijzers, elektrische tandenborstels en nog veel meer typische Blokker producten.

Vernieuwde Blokker

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met continu wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. En speelgoed en baby krijgen ieder hun eigen ‘wereld’.

Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis.

Openingsfeestje

Bedrijfsleidster Marlou Remmerde: “Komende vrijdag 12 oktober kunnen klanten weer in hun vertrouwde winkel terecht en verrassen we hen met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans kunt maken op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is.”

fotocredits: Daniel Lewensztain

Reacties