TanQyou: een nieuw en uniek tankstation voor Heerlen

Foto: tanQyou

Sinds afgelopen vrijdag staat er een nieuw tankstation van TanQyou aan de Voskuilenweg 125 op de Molenberg in Heerlen.
Deze onbemande-tankstationformule is recentelijk overgestapt op een nieuwe vormgeving van haar tankstations, en Heerlen heeft de primeur.

Tankervaring

Niet alleen de vorm van het tankstation maakt de formule uniek. Ook de tankervaring is anders dan bij andere onbemande tankstations, vertelt Jan-Harmen Akkerman, eigenaar van TanQyou. “Een klant kan zich via een touchscreen in de pomp gratis registreren. Is dit eenmaal gedaan, dan verandert de tankervaring compleet. Zo wordt de klant bij ieder bezoek aan de pomp herkend en begroet bij zijn voornaam, worden al zijn transacties automatisch opgeslagen in zijn eigen online-brandstofadministratie en telt iedere liter automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.”

Happy Hour

Ter ere van de opening van het nieuwe tankstation in Heerlen organiseert TanQyou zondag 14 oktober een Happy Hour actie. Dit betekent dat men tussen 19.00 en 23.00 uur tankt tegen 20 cent korting per liter. Deze korting wordt berekend op de landelijke adviesprijs.

Locaties

Heerlen is niet het enige locatie in Zuid-Limburg waar TanQyou een tankstation heeft. Naast de nieuwe locatie in Heerlen bezit de startup al een tankstation in Schinnen. En binnenkort wordt er ook een nieuw tankstation in Landgraaf gerealiseerd.

Reacties