Zaterdag en zondag de dertiende editie van Castle Of Love

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Castle Of Love Festival keert voor de dertiende editie terug in een nieuw jasje én nieuw thema.
Het dancefestival rondom Kasteel Erenstein in Kerkrade verplaatst niet alleen haar datum naar september, ook zijn de stages voor de eerste keer allemaal grotendeels overdekt en wordt er flink geïnvesteerd in de totaalbeleving van het evenement.
Met deze stevige upgrade wil de organisatie de bezoeker extra in de watten gelegen.

Later in seizoen

Dit jaar vindt het festival voor de eerste keer plaats op 22 en 23 september, een maand later dan voorheen.
De reden hiervoor is tweeledig. Allereest het weer: uit rapporten van het KNMI zou blijken dat september meestal betere weersomstandigheden kent dan augustus. Waaruit blijkt dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst: de weersvooruitzichten voor komende zaterdag en zondag zijn niet denderend.
Daarnaast is het voor de organisatie makkelijker om eind september goede artiesten te boeken. De bezoeker wordt dit jaar dan ook getrakteerd op een stevige line-up met meer dan 80 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 5 verschillende podia.

Thema

Voor de eerste keer in 13 jaar lanceert Castle Of Love een thema: ‘The Elixer Of Love’. De Reiziger neemt de Castle Of Love-bezoeker mee in een unieke zoektocht door de wereld, op zoek naar ‘The Elixer Of Love’: het drankje dat liefde over de wereld kan verspreiden. De bezoeker die meezoekt wordt getrakteerd op leuke extra’s, want ‘What is a world without love?’

Line up

Ook staat er een gevarieerde line up geprogrammeerd van Urban tot EDM. Op de Mainstage kun je optredens van onder andere La Fuente, Tony Junior, Deepend en Partysquad verwachten.
Ben je een liefhebber van de hardere stijlen dan is er voor jou de freestyle stage gehost door M.I.L.F Inc met optredens van o.a. Darkraver, Patato en Ruthless.
De heren van Rugged zijn verantwoordelijk voor de line up met de beste urban van dit moment. Namen als Bizzey, Freddy Moreira, Afro Bros en Johnny 500 kun je hier vinden.
Ook aan de echte house liefhebber is gedacht met Nederlandse helden als Luuk van Dijk, Roog en Erick E. Ook internationale acts als Prok&Fitch, Deepshakerz of Marco Lys zullen hier zeker de voetjes van de vloer krijgen.
Wil je een trip down memorylane dan kun je heerlijk genieten in de 80-90-00 stage.

DJ Orlando en Irwan nemen je mee lop reis van Swingbeat tot oldskool disco! Op de festivalzondag trekt het rondreizende tropische concept Disco Tropicana je de dansvloer op met de lekkerste funky disco, house, pop en danceclassics.

‘Het gezelligste festival van Limburg’

Ook deze editie heeft de organisatie vele extra’s in petto: extra aankleding, verbeterde faciliteiten, grotere variatie in de foodtrucks en uiteraard meer vermaak op het terrein.
Dit alles laat zien waarom Castle Of Love al 13 jaar het gezelligste festival van Limburg is!
Net als voorgaande jaren kan er gedanst worden op een drijvend vlot in het water, is de bosarea na enkele jaren afwezigheid terug en kun je heerlijk ronddwalen door de kasteeltuinen!
De organisatie heeft flink geïnvesteerd om het muzikale hart van de festival/dance liefhebber sneller te doen kloppen.

Ga voor de complete line-up naar www.castleoflove.nl of het event op Facebook.

E-tickets voor CASTLE OF LOVE zijn verkrijgbaar via www.castleoflove.nl en www.tibbaa.com .

Reacties