‘Kids Fundag Parkstad’ gunt elk kind een cadeau met de feestdagen

Foto: Kids Fundag Parkstad

Stichting Kids Fundag Parkstad, die afgelopen juli een groot aantal kinderen een superdag bezorgde in pretpark De Valkenier in Valkenburg, is met de feestdagen in het verschiet een actie gestart die ervoor moet zorgen dat ieder kind met Sinterklaas of tijdens de Kerst een cadeautje in de schoen of onder de boom aantreft.
Want laten we wel wezen, elk kind verdient toch een cadeau?!

Iedereen kan bijdragen

Iedereen kan op een vrij eenvoudige manier een bijdrage leveren aan deze actie.
Koop een cadeautje, en pak dit in in Sinterklaas- of Kerstpapier.
Zet erop of het cadeau voor een jongen of voor een meisje is bestemd, en voor welke leeftijd. De leeftijd van de kinderen die de cadeautjes ontvangen ligt tussen de 0 en 17 jaar.
Breng het pakje langs bij de JN Shop Heerlen aan de Zeswegenlaan 278, 6412 HK in Heerlen. U kunt het ook opsturen.

De cadeaus zijn bestemd voor kinderen waarvan de ouders zijn aangesloten bij de Voedselbank Zuid en voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen.
Op 1 december overhandigt Voedselbank Zuid de cadeaus aan de ouders.
Stichting Kids Fundag Parkstad zorgt er op haar beurt voor dat de cadeaus bij de minderbedeelde gezinnen terecht komen.

Kids Fundag Parkstad

Stichting Kids Fundag Parkstad richt zich op kinderen van gezinnen die door welke oorzaak ook met financiĆ«le problemen kampen. Voor die kinderen zijn een dagje uit, een nieuwe fiets, of nieuwe voetbalschoenen niet meer vanzelfsprekend. Door gelden, of spullen in natura in te zamelen probeert de stichting deze kids een heuse ‘fundag’ te bezorgen.

De Stichting kent geen winstoogmerk. Alle ontvangen middelen, behoudens administratie- en organisatiekosten, worden volledig aangewend om de doelstelling te halen.
Ambassadeurs van deze Stichting zijn Frans Theunisz en, sinds zojuist is bekend gemaakt, Lex Nelissen.
Het organisatorisch team van de stichting bestaat uit Samantha Rorik, Jacquelien en Nico Rorik, Susan en Gerard Vlek, en John Franssen.

Meer informatie vindt u op de website van de stichting.

Reacties