Inwoners Heerlen op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht

Foto: RTL

Vijftig inwoners van Heerlen uit postcodegebied 6413 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.
Of inwoners uit Heerlen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Hele belevenis

Truus (68) uit Heerlen is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik kijk er enorm naar uit om plaats te nemen in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Samen met mijn enige zus reis ik af naar de studio in Amsterdam. We vertrekken vroeg zodat we ook nog even in de buurt van de studio kunnen rondkijken. Meedoen is voor mij al een hele belevenis. Mocht ik in de prijzen vallen, dan lever ik graag een bijdrage aan de studie van mijn tien kleinkinderen die allemaal binnenkort toe zijn aan studeren.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners uit Heerlen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Uitzending

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Heerlen is zondag 2 september van 20.00 – 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Reacties

Cookieinstellingen