Getuigen gezocht van gewapende overval op frituur Molenberg

Foto: Politie.nl

De politie van Heerlen gaf deze week beelden vrij van bewakingscamera’s in verband met een overval op een frituur op de Molenberg in Heerlen.
Bij Friture Molenberg aan de Kerkraderweg in Heerlen wilde op dinsdag 12 juni een gewapende man rond 10 uur ’s avonds een overval plegen.

Gewapende overval

Een onbekende man komt die dinsdagavond tegen sluitingstijd de frituur binnen. Hij bedreigt vervolgens het personeel achter de toonbank met een wapen.
De vrouwelijke medewerkster slaat alarm. Ze schreeuwt naar haar collega in de keuken dat er een overval is en duikt weg achter de toonbank.
De verdachte rent uiteindelijk, zonder iets buitgemaakt te hebben, naar buiten en verdwijnt in de richting van de Kaldeborn.

In het onderzoek naar de verdachte geeft de recherche nu foto’s van deze onbekende man vrij. De politie hoopt hiermee informatie en tips van het publiek te krijgen.

Onderzoek

Direct na de overval op de frituur is een technisch onderzoek ingesteld in en rondom de frituur door medewerkers van de politie. Ook hebben agenten een buurtonderzoek gehouden en zijn getuigen opgeroepen om zich te melden.
Omdat dit nog niet geleid heeft tot aanhoudingen in het lopende onderzoek, geeft de recherche nu foto’s van deze onbekende man vrij, in de hoop om informatie en tips van het publiek te krijgen.

De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen die meer weten over deze overval en/of (de vluchtroute) van de verdachte.
Heeft u iets gezien of gehoord dat het onderzoek mogelijk verder kan helpen? Deel uw informatie via het digitale tipformulier op deze website van de politie of via 0900 – 88 44. Indien gewenst kunt u ook anoniem uw informatie delen via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Vragen

  • Kent u de verdachte op foto’s van de bewakingsbeelden?
  • Kunt u meer vertellen over deze overval en/of (de vluchtroute) van de verdachte?
  • Wie kan er meer informatie geven over deze zaak?


 

Reacties

Cookieinstellingen