Zondag viert Zomerpop bij Cultuurhuis Heerlen eerste lustrum

Foto: Cultuurhuis Heerlen / Zomerpop

Het muziekfestival Zomerpop van Cultuurhuis Heerlen viert zondag 15 juli haar 5-jarig bestaan. Dat doet het uiteraard weer met een barstensvol programma op een binnen- en buitenpodium en gratis entree.
Net als de afgelopen jaren legt Cultuurhuis Heerlen ook deze editie weer de nadruk op Limburgse muzikanten.
Jong talent als Maxime & Glyn, maar ook oud gediende als Pedrito’s Latin Kitchen en Somethin’ Fresh krijgen tijdens Zomerpop een plek om te spelen.

Zomerpop

Rock, pop, singer-songwriter, country, soul & funk, het trekt allemaal aan je oren en ogen voorbij tijdens het zomerse popfestival bij het Cultuurhuis.
Bands en artiesten als Oliver, Pedrito’s Latin Kitchen, Somethin’ Fresh, Violet’s Tale, MT. Atlas, Maxime & Glyn, Stompin’ Grounds, Windbux, Kopzorgen, Sway en Bombrini Circus zetten, verspreid over twee podia, een feestelijke vijfde Zomerpop-editie neer aan de Sittarderweg in Heerlen.
Uiteraard ligt de presentatie weer in de veilige en energieke handen van Sjon Mobers.

Cultuurhuis Heerlen

Vijf jaar geleden begon Cultuurhuis Heerlen met het organiseren van haar festival. Eerst als opening van het culturele seizoen en de afgelopen jaren als feestelijk afsluiter.
Het was een druk jaar voor Cultuurhuis Heerlen. Een vol programma zorgde voor bijna 45.000 bezoekers, waarmee de bezoekersaantallen blijven stijgen.
In 2017 organiseerde de organisatie voor het eerst Zomerpop zonder haar oud-directeur Lex Nelissen. En ook zonder Lex bleef Zomerpop een succes. Met een iets andere aanpak en kijk mocht het team de vierde editie van het festival tot haar meest succesvolle tot nu toe benoemen.

Afsluiting seizoen

Cultuurhuis Heerlen nodigt iedere muziekliefhebber of nieuwsgierige uit om zondag 15 juli te proosten op een succesvol cultureel seizoen en op het 5-jarig bestaan van Zomerpop.
De entree is gratis, het terrein is open vanaf 14.00 uur en om 14.30 uur start het eerste optreden.

Reacties