Terras Kasteel TerWorm stijgt naar plek 2 in de Misset Terras Top 100

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Na de al schitterende vijfde plaats van vorig jaar eindigde het terras van Kasteel TerWorm dit jaar op een fantastische tweede plaats in de Misset Horeca Terras Top 100. Alleen het terras van ’t Gerecht uit het Friese Heerenveen bleef Kasteel TerWorm van het Van der Valk-concern in de prestigieuze terrascompetitie voor.
De terrassen die op de derde en vierde plaats eindigden zijn eveneens gefundeerd op Limburgse bodem.
Diverso uit Nederweert eindigde als derde, het terras van Luna uit Stein legde beslag op de vierde plek.

Onderstaand het verslag van Misset Horeca.

Indruk

Kasteel TerWorm blijft indruk maken. De indrukwekkende Zuid-Limburgse onderneming van Freek en Annie van der Valk scoort voor het tweede jaar op rij een top-5-notering. En met het zilver in de Terras Top 100 2018 doen ze het zelfs beter dan ooit. ‘Alles voelde oprecht en open. De ontvangst was perfect.’

Kasteel TerWorm tweede plek in Terras Top 100 2018

Hier is het gewoon top. Zoals je het altijd zou willen en hoopt dat het gebeurt. Alle medewerkers stralen plezier en gastgerichtheid uit.’ Zó, de vakjury is -opnieuw- diep onder de indruk. Opnieuw inderdaad. In 2017 wist Kasteel TerWorm al een vijfde plek te bemachtigen. In de Terras Top 100 2018 is het niets minder dan zilver voor de Zuid-Limburgers.

Mooi en goed

Het gaat om het beste terras bij de Terras Top 100 2018, niet het mooiste. Maar ook de vakjury ontkomt niet aan de schoonheid van Kasteel TerWorm en het terras. Aan de gracht die rondom het prachtig gerestaureerde kasteel loopt, zit je rustig, comfortabel en in het groen.

Alles over de Terras Top 100

Maar het zijn de medewerkers die hier het plaatje afmaken. Er worden duidelijke vragen gesteld als het nodig is, aandachtig geluisterd en met de juiste zelfverzekerdheid bestellingen opgenomen. De jury: ‘Omdat wij ‘losjes’ deden paste de gastheer zichzelf perfect aan. Een tafeltje verder was hij weer formeel wat beter bij die gasten paste.’

Beste van Limburg

Het zorgt voor een meer dan terechte stijging van plek vijf naar plek twee. Wellicht dachten ze hier dat ze vorig jaar al hun top bereikt hadden. Maar continuïteit is ook een kwaliteit. En dat is er één van de velen op dit terras, dat zich – en we weten dat dit telt in deze provincie – ook de Beste van Limburg mag noemen.

Reacties