Centrum Heerlen vrijdag 29 juni weer strijdtoneel voor megawatergevecht

Wie zich op vrijdag 29 juni in het centrum van Heerlen begeeft, kan zich maar beter wapenen met een goed gevulde Super Soaker. Om 16.00 uur barst op het Pancratiusplein namelijk het jaarlijkse megawatergevecht SplashMob los! Een uur lang gaan bewoners en bezoekers van Heerlen met elkaar de waterstrijd aan.

Het ‘startschot’ voor het natste feestje van het jaar wordt gegeven door de razend populaire vlogger Peter Nauts, die vervolgens zelf het strijdtoneel zal betreden. Behalve water spatten ook opzwepende beats over het plein, die dit jaar gemixt worden door aanstormend talent DJ Mad Stan.
De weersvoorspelling is meer dan gunstig: vrijdagmiddag wordt het zonnig en zou het kwik de 28°C halen. Kleine kans op neerslag, dus voor verkoeling kun je dan het beste naar het Pancratiusplein in Heerlen komen.

Feest voor iedereen

SplashMob is een feest voor iedereen: het is gratis en de enige voorwaarde om mee te mogen doen is een gezonde portie strijdlust en respect voor elkaar.
Initiatiefnemer Studio Erol is sterk betrokken bij maatschappelijke vraagstukken en wil met het watergevecht aandacht vragen voor ‘Gender Equality’. Het maakt namelijk niet uit van welk geslacht je bent of wat je seksuele geaardheid is…. Voor vooroordelen is geen plek, iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid!
SplashMob slaat de handen ineen met COC Limburg om deze boodschap te verspreiden.
Dus strijd mee, maak zoveel plezier als je kan en laat zien hoe we dat in Heerlen doen!

SplashMob is een initiatief van Studio Erol en wordt mede mogelijk gemaakt door Heerlen Mijn Stad.

Informatie

  • Waar: Pancratiusplein, Heerlen.
  • Wanneer: Vrijdag 29 juni 2018.
  • Tijd: 16.00 – 17.00 uur.
  • Gratis deelname!

Reacties