IBA Parkstad kleurt noordpodium van Pinkpop vanaf dit jaar oranje

Foto: IBA Parkstad

Nadat jarenlang internationale acts op de ‘3FM stage’ de sterren van de hemel speelden neemt IBA Parkstad vanaf dit jaar de fakkel over.
Tijdens de 49e editie van het festival staan 12 acts geprogrammeerd op de ‘IBA Parkstad stage’.
Zo kleurt Pinkpop dit jaar niet alleen roze, maar ook IBA-oranje.

IBA en Pinkpop

IBA Parkstad werkt sinds 2013 aan vernieuwende ideeën voor de regio. Deze Internationale Bau Ausstellung verbindt, versnelt en jaagt aan. Met het geloof om samen met de inwoners Parkstad mooier te maken.
Een samenwerking met Pinkpop is voor IBA een gouden match.
Pinkpop is geworteld in Landgraaf en hét internationale topevent van de regio. Aan de voet van de Wilhelminaberg zorgt muziek drie dagen lang voor verbinding. Daar zijn we trots op in Parkstad!

Maak kans op weekendkaarten 50e Pinkpopeditie

De nieuwe naam ‘IBA Parkstad stage’ is niet het enige wapenfeit van IBA tijdens Neerlands oudste popfestival. IBA Parkstad is tijdens Pinkpop ook actief aanwezig op het terrein. Een promotieteam zet tijdelijke tattoo’s. Je kunt je in de IBA-stand laten fotograferen met deze tattoo en wie weet, ben je er ook weer bij in 2019. Maak bij onze stand een foto met de IBA “Trots op Parkstad” tattoo en post die via jouw eigen account op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #IBAPARKSTAD. Dan maak je automatisch kans op twee weekendkaarten voor de 50e editie van Pinkpop 2019, of één van de adembenemende ballonvaarten over Parkstad!

Ook 2019 en 2020 is IBA Parkstad partner van Pinkpop.

Reacties