Heerlen Mijn Stad organiseert ‘Boevenpad’ op Euregionale Veiligheidsdag

Foto: Heerlen Mijn Stad

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad organiseert op 12 mei het ‘Boevenpad,  een thema-speurtocht voor kinderen in de basisschool leeftijd. Deze speurtocht voert langs een 6-tal winkeliers in het centrum van Heerlen. Berden Kidsworld, 100% Zoefff, Jamin, Bricksworld Lego Experience, Welpie Toys en Intertoys (Corio) doen aan deze leuke actie mee.

Maar kijk uit, op die zaterdag 12 mei zijn de pleinen van Heerlen-centrum namelijk ook al vol actie, informatie en beleving rondom veiligheid. Politie, brandweer en de ambulancedienst, maar ook Defensie en de Koninklijke Landmacht in het bijzonder laten zich zien met spectaculaire voertuigen en demonstraties tijdens de Euregionale Veiligheidsdag.

Gratis deelname en goodie bag van deelnemende winkeliers

De deelname aan dit ‘Boevenpad’ is gratis. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 15.00 uur. Bij elke deelnemende winkelier of bij de Boevenpad-stand op het Burgemeester van Grunsvenplein.
Aan het begin van de tocht ontvangen de kinderen een Boevenbon (stempelkaart). Vervolgens is het de bedoeling om bij elke deelnemende winkelier een spel te spelen. Daar verdien je een stempel mee, die onderdeel is van de code. Met een volle Boevenbon kan die code gekraakt worden. Wie de code kraakt kan deze inleveren bij de Boevenpad-stand op het Burgemeester van Grunsvenplein en verdient hiermee een leuke goodie bag. Deze is gevuld door de deelnemende winkeliers en Heerlen Mijn stad.

Het ‘Boevenpad’ is onderdeel van de Euregionale Veiligheidsdag van de Gemeente Heerlen op zaterdag 12 mei in Heerlen-Centrum.

Reacties