Onderzoek naar brand in Voerendaalse loods in volle gang

Foto: politie.nl

Voerendaal – Het onderzoek naar de brand waarbij een loods aan het industriegebied Linderlaufer Gewande verloren ging loopt nog volop. De recherche houdt er in het onderzoek rekening mee dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

Er is onder andere door medewerkers van de Forensische Opsporing direct na de brand onderzoek verricht op de locatie. Daarnaast is vorige week woensdag ook de hulp ingeroepen van de politiehelikopter om foto’s “van boven” te maken van de locatie.

Getuigenoproep

De recherche roept getuigen op die informatie hebben over deze zaak om zich te melden. In het bijzonder komt de politie graag in contact met getuigen die bijzonderheden of verdachten zaken hebben opgemerkt in de betreffende nacht tussen 01.45 en 02.45 uur in de vroege ochtend van 14 maart. Heeft u iets verdachts gezien? Deel dan uw informatie via 0900 – 88 44, of via het digitale tipformulier op politie.nl of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.

Loodsbrand

In de nacht van dinsdag 13 maart op woensdag 14 maart werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een autosloperij aan de Lindelaufer Gewande in Voerendaal. Door de snelle inzet van de brandweer zijn de omliggende panden bespaard gebleven. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand, wel zijn brandweerlieden nog enkele uren bezig zijn met nablussen.

Reacties