Aanhoudingen in onderzoek naar frituurovervallen

Foto: Heerlen.Nieuws.nl

De recherche heeft 2 verdachten in Heerlen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij overvallen op meerdere frituren in de regio Parkstad en Meerssen de afgelopen dagen. Het gaat om een 23-jarige man en een 31-jarige man, beiden uit Heerlen. Meer aanhoudingen in het lopende onderzoek worden niet uitgesloten.

Op 17 maart vond een overval plaats op een friture aan de Ursulastraat in Kerkrade en op 19 maart op een friture aan de Kerkraderweg in Heerlen. Vrijdagavond 20 maart werd een friture aan de Heisterberg in Hoensbroek en later een friture aan de Markt in Landgraaf overvallen. Zaterdagavond 21 maart namen twee gewapende en gemaskerde mannen een nog onbekend geldbedrag mee vanuit een cafetaria aan de Hogeweg in Voerendaal. Daarnaast werd er zondagavond 22 maart een cafetaria aan de Kuileneindestraat in Meerssen overvallen.

Buurt- en technisch onderzoek, verklaringen van getuigen en slachtoffers, en recherchewerk zorgden ervoor dat de verdachten dinsdag en woensdag konden worden aangehouden door agenten.

Het onderzoek door de politie wordt voortgezet.

Reacties