Hoensbroek krijgt showroom voor zonnepanelenproject

Foto: Zonnepanelenproject Parkstad

In het pand Kouvenderstraat 34 in Hoensbroek is sinds vandaag, woensdag 7 maart een showroom voor het Zonnepanelenproject Parkstad gevestigd. In het pand kunnen burgers zien wat het project van de 8 samenwerkende Parkstad-gemeenten te bieden heeft.
Bewoners en bedrijven kunnen hier vragen komen stellen over het zonnepanelenproject en een toelichting krijgen van experts.

Opstelling installatie

In het pand komt een opstelling met een complete zonnepaneleninstallatie te staan. Met nieuwsbrieven worden bewoners uitgenodigd om zich tijdens speciale inloopbijeenkomsten te laten informeren.

Het pand aan de Kouvenderstraat wordt tevens de uitvalsbasis voor de activiteiten van de Stichting Streetwise in Hoensbroek en voor de kwartiermaker van het ondernemerscollectief in Hoensbroek, Niek Mares. Ondernemers kunnen terecht voor het houden van vergaderingen en andere bijeenkomsten.
Het pand is onlangs volledig opgeknapt door de eigenaar. De inrichting is aangeschaft bij ondernemers uit de omgeving.

De exacte openingstijden worden binnenkort via de winkel, Facebook, de website www.zonnepanelenprojectparkstad.nl en nieuwsbrieven bekend gemaakt.

Economiewethouder Martin de Beer opende het pand woensdag 7 maart om 8.30 uur. “Deze ruimte is een aanwinst voor Hoensbroek-Centrum. Met de vestiging wordt een deel van de leegstand weggenomen. Het is een belangrijk signaal van betrokkenheid van de gemeente bij het centrum van Hoensbroek.”

Reacties

Cookieinstellingen