IBA Parkstad informatiemarkt op 5 en 6 maart in Kunrade / Voerendaal

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Veel mensen zetten de schouders onder Parkstad. Met één gemeenschappelijk doel: Parkstad sterker maken en een nieuwe duurzame toekomst bieden. Ook IBA Parkstad zet zich daar voor in. Samen met gemeentes, provincie, culturele organisaties, ondernemers en bewoners wordt door IBA hard gewerkt aan de toekomst van de regio.

Parkstad

Parkstad versterken betekent meer werk. Nu maar ook in de toekomst, voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat is belangrijk, want Parkstad moet een ‘gezonde’ regio worden om in te wonen, te werken en te verblijven. Dat is de uitdaging die we samen oppakken.

Over ruim 2 jaar, in 2020, presenteert IBA Parkstad de projecten die bewijzen dat Parkstad een regio is om trots op te zijn. De IBA 50 projecten komen nu in een versnelling en daarover willen we je graag informeren.

Informatiemarkt

IBA Parkstad organiseert daarom op maandag 5 en dinsdag 6 maart van 16:00 tot 19:00 uur een informatiemarkt.
Op maandag 5 maart is de informatiemarkt bestemd voor politici van provincie en gemeentes én voor ondernemers.
Op dinsdag 6 maart zijn de bewoners van Parkstad en culturele organisaties van harte welkom.

Tijdens de informatiemarkt zijn vertegenwoordigers van de projecten zelf aanwezig om informatie te geven over hun project.
Ze leggen dan uit welke kansen de projecten bieden voor Parkstad, maar ook voor jou persoonlijk. Een bezoek aan de IBA Informatiemarkt zorgt voor een goed beeld van de diverse projecten, hoe ze met elkaar samenhangen en de betekenis voor inwoners en ondernemers van Parkstad. Je kunt zelf in gesprek gaan met de gemeentes, ondernemers en bewoners die samen Parkstad sterker maken.

De informatiemarkt vindt plaats in de Kerk O.L.V. van Altijddurende Bijstand in Kunrade. Deze ligt aan het Onze Lieve Vrouwenplein in Voerendaal.
De organisatoren hopen u op 5 of 6 maart te ontmoeten, om een inspirerend beeld te geven over de wijze waarop IBA Parkstad, samen met vele anderen, onze regio sterker maakt.

Meld je hier aan voor de IBA informatiemarkt.

 

Reacties