SCHUNCK* opent Healing Heptagon pop-up-shop in Oude Veemarktstraat

Foto: SCHUNCK*

Het project ‘Healing Heerlen, the first Healing Heptagon pop-up shop’ is een initiatief van kunstenaar Marieke Coppens.
Zij nam de ongezondheid van de gemiddelde Heerlenaar als aanleiding.
Bezoekers aan haar pop-up-shop krijgen een 700% healinggarantie.

Healing Heptagon pop-up shop

Marieke Coppens nam de ongezondheid van de gemiddelde Heerlenaar (Gemeentelijk Gezondheidsprofiel Heerlen – RIVM) als aanleiding voor de Healing Heptagon pop-up-shop. Naast instant healing kun je in the Healing Heptagon pop-up shop ook healingproducten kopen, zoals sieraden, zeep, publicaties en een cassettetape met Healing Hymnes. Ook kunnen er verplichte vrijwillige giften worden gedaan, mits de goeroe hiermee instemt.

Zevenhoeken

In de gratis toegankelijke Healing Heptagon pop-up shop staan twee grote in elkaar vallende zevenhoeken. De zevenhoeken zijn gemaakt van materiaal dat het licht dan wel absorbeert of weerkaatst. Het midden van de binnenste zevenhoek is gebruik gemaakt van helend lucide materiaal. De binnenste zevenhoek is alleen met goedkeuring van de goeroe te betreden. Alle verkrijgbare producten hebben een 700% healinggarantie, mits ze op de juiste wijze worden gebruikt en verzorgd.

Marieke Coppens

Kunstenaar Marieke Coppens verblijft sinds januari 2018 een half jaar in Heerlen in een tijdelijk atelier van het Mondriaan Fonds bij SCHUNCK*. In 2014 heeft ze de healingsekte Blue Creates the Open Space opgericht, toen zij zelf ziek werd, om zichzelf en anderen te healen. Inmiddels is Marieke zelf geheald maar blijft ze bij de sekte Blue Creates the Open Space. Je hoeft immers niet ziek te zijn om geheald te worden.

The Healing Heptagon pop-up shop is onderdeel van Blue Creates the Open Space.

Healing Store

  • Opening: donderdag 22 februari van 19.00 – 21.00 uur.
  • Openingstijden: vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 februari van 14.00 – 19.00 uur.
  • Adres: Oude Veemarktstraat 2, 6411 JW Heerlen.

Toegang is gratis, maar de ruimte is beperkt, dus reserveren via ticket.

Reacties