Golden Earing in oktober weer terug in de Rodahal Kerkrade

Golden Earing op ParkCity Live 2017
Foto: Heerlen.nieuws.nl

Ook dit jaar is er weer een concert van de Golden Earing in Limburg. Buro Pinkpop zet haar traditie voort door de Nederlandse band op zaterdag 20 oktober naar de Rodahal in Kerkrade te halen.

Golden Earing

De levende rocklegende Golden Earing kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en “Radar Love”. Oud en jong zingen deze nummers uit volle borst mee en schromen niet om op overtuigende wijze blijk te geven aan het plezier wat een ieder aan een concert met deze Haagse rockgroep beleeft. Zij zijn de enige echte Godfathers van de Nederlandse rock en staan altijd garant voor een enerverend concert. Dit tot groot genoegen van de vele fans bestaande uit drie generaties popmuziekliefhebbers.

In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), zijn 50-jarig jubileum op grootse wijze in de Ziggo Dome. Bijna twee jaar later is van rustiger aan doen echter nog geen sprake.

Voorverkoop

De voorverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn á € 35,00 exclusief servicekosten verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, telefoon 0900-300 12 50 (60 cpm). Ook zijn tickets verkrijgbaar bij de Primerawinkels en de bekende voorverkoopadressen in Limburg; Buck Office in Kerkrade, Satisfaction in Heerlen, Music Machine in Sittard en Buro Pinkpop in Geleen.
Kaartverkoop in Duitsland via www.bonnticket.de.

Reacties