Fotostudio DARI in Hoensbroek verzorgt uw perfecte plaatje

Foto: Fotostudio DARI

Fotostudio DARI aan de Kouvenderstraat 85 in Hoensbroek wist bij onze actie ‘Zet een ondernemer in het zonnetje’ veel positieve reacties aan de lezers te ontlokken. Danae Willeme en Richard Wijnands zijn de drijvende krachten achter deze studio. Zij verenigden hun beider persoonlijke specialismen tot een allround fotostudio waar u terecht kunt voor onder andere pasfoto’s, portretfotografie, trouwreportages, bedrijfsfotografie en het laten fotograferen van dieren (“Alles wat door onze deur past mag op de foto”).

Daarnaast verzorgen Danae en Richard communiereportages en shoots op locatie. Ook voor de meer recentere ontwikkelingen kunt u bij het team van DARI terecht. Laat bijvoorbeeld uw zwangerschap op de gevoelige plaat vastleggen, of (daarna) uw baby door middel van een mooie ‘newbornreportage’. Of wat dacht u van een ‘cakesmash’: spontane foto’s van uw baby met een leuke verjaardagstaart?
En is een verstild beeld bij deze gebeurtenissen niet voldoende, door een professionele videograaf van Fotostudio DARI kunt u uw trouwdag of andere speciale gebeurtenis achteraf nog eens in alle rust herbeleven.

Combinatie van specialismen

In oktober begon Fotostudio DARI in een afgelegen pand op Heerlerheide. Sinds mei 2017 zit Fotostudio DARI in het winkelpand aan de Kouvenderstraat in Hoensbroek.
“Ik ontmoette Richard bij de bruiloft van mijn vader. Toen hij ging hertrouwen kon ik niet zelf de foto’s gaan maken, dus hebben zij Richard benaderd om hun trouwreportage te verzorgen. Hij was al jarenlang actief als trouwfotograaf via Foto Wijnands. We raakten met elkaar in gesprek. Toen we elkaar vertelden wat we gedaan hadden en ideeën uitwisselden over onze toekomstplannen, bleek dat we beiden verschillende specialismen hadden die goed te verenigen zouden zijn tot een brede fotostudio. Daarmee zouden we eigenlijk alle hoofdfacetten van het fotografievak bestrijken.”

“In dat eerste half jaar in Heerlerheide hebben we al zo’n 200 fotoshoots mogen verzorgen. Met een studio in een winkelpand moest dat alleen maar kunnen groeien, dachten we. Dat hebben we goed ingeschat! Sinds de verhuizing naar Hoensbroek hebben we inmiddels zo’n 400 fotoshoots in de studio verzorgd en daarnaast een 65-tal trouwreportages. Het gaat best hard momenteel. Ook voor 2018 loopt de agenda al behoorlijk vol. Daarnaast maken we ook bedrijfsreportages en maken we werk in opdracht van makelaars.”

Allround

Danae verzorgt de kinderfotografie en het studiowerk en houd zich daarnaast actief bezig met de trouwreportages. Richard is naast de trouwwereld actief op het gebied van bedrijfsfotografie. “Het streven is om samen alles aan te kunnen pakken. Allround te worden op het gehele foto- en videovlak. We hebben ons ontwikkeld door ons enthousiasme, ervaring en diverse cursussen en workshops.

Onze opdrachten komen overigens niet alleen uit deze regio. We werken door heel Nederland en ook in een groot deel van België. Dat komt door de kwaliteit die wij voor een heel interessante prijs leveren. Vooral voor de Randstad opereren wij in een prijsklasse die de mensen daar aanspreekt. Daarmee kunnen we zelfs onze extra reiskosten ten opzichte van de lokale fotografen goedmaken.”

Kwaliteit

Richard: “Ook de manier waarop we onze acquisitie aanpakken werpt nu zijn vruchten af. We worden door het hele land gevonden en geboekt. Ook voor trouwreportages. Afgelopen jaar hebben we zelfs al een bruiloft op Mallorca mogen vastleggen.

Het is fijn te ervaren dat ons werk zo aanslaat. Want de concurrentie in de fotografiewereld is hard. Niet alleen omdat er veel fotografen zijn, maar vooral omdat tegenwoordig iemand al gauw denkt dat hij een fotograaf is. Met de voortdurende digitale ontwikkelingen waant iedereen met een beetje camera zich al een professionele fotograaf. Daar moeten we voortdurend tegen opboksen, en dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Met onze Fotostudio DARI streven we allebei naar een bepaalde kwaliteit en service die we met ons team willen leveren. En dat lukt ons tot nu toe aardig.”

Fotostudio DARI

  • Kouvenderstraat 85
  • 6431 HB Hoensbroek
  • Telefoon: 06-12965803
  • www.fotostudiodari.nl
  • [email protected]

Reacties