OPH organiseert voorlichtingsmiddag over gewijzigde verkeersregels

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Een van de speerpunten van de Ouderen Partij Heerlen (OPH) voor de komende jaren is ‘het bevorderen van de veiligheid in de wijken’.
Daarmee bedoelt de OPH niet alleen de veiligheid in en rond het huis, maar zeker ook de veiligheid in het steeds drukker wordende verkeer.

OPH bestookt met vragen over gewijzigde verkeersregels

In dat kader drong de fractie van de OPH onlangs in de gemeenteraad aan op een goed beleidsplan voor fietsers. Maar het is evenzeer belangrijk om onze inwoners te informeren over verkeersveiligheid, vindt de OPH. “Zeker omdat we in de afgelopen weken bestookt zijn met vragen over de gewijzigde verkeersregels. Daar blijkt veel onduidelijkheid over te bestaan.”

Voorlichtingsmiddag in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland

Om een eind te maken aan deze onduidelijkheid en inwoners te informeren over de gewijzigde regels organiseert de Ouderen Partij Heerlen een voorlichtingsmiddag. Dat doet zij samen met Veilig Verkeer Nederland.

Iedereen uit de gemeente Heerlen is welkom

De voorlichtingsmiddag vindt plaats op 23 februari, van 14.00 tot 16.00 uur in ‘A gene Bek’. De multifunctionele accommodatie aan de Tacitusstraat 130 in de wijk Bekkerveld.
De bijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer Loek Damen van de OPH: [email protected]

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Reacties