Voorverkoop voor ParkCity Live 2018 aanstaande zaterdag van start

Foto: Heerlen.nieuws.nl

Traditiegetrouw in het laatste weekend voor het begin van de schoolvakanties in regio Zuid vindt op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018 ParkCity Live plaats.
Het tweedaags familie-popfestival op het Bekkerveld in Heerlen, dat gezien kan worden als ‘de afsluiter van het popseizoen in Parkstad van alle populaire popzalen’, wordt sinds 2010 georganiseerd.

Deze week maakte de organisatie de eerste drie namen bekend van de lineup.
Anouk, Chef’Special en Miss Montreal staan op het hoofdpodium en maken deel uit van zijn zo’n 60 nationale en internationale acts op het gebied van pop, entertainment, stand-up-comedy, rock, dance , hiphop en theater.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start aanstaande zaterdag, 20 januari 2018 om 10.00 uur om precies te zijn.
Heb je interesse, wees er dan wel vliegensvlug bij, vorig jaar waren de kaarten binnen no-time uitverkocht.
Voor de hele snelle beslissers is er vanaf zaterdagochtend een beperkt aantal ‘early bird tickets’ beschikbaar. Dat zijn alléén weekendtickets met korting: u betaalt dan €59,50 voor het hele weekend.
Na de (korte) earlybird-periode bedraagt de prijs voor een regulier weekendticket voor zaterdag 30 juni & zondag 1 juli 2018 € 69,50.
Er zijn ook dagtickets verkrijgbaar, à € 39,50 per dag, zowel voor alleen de zaterdag of de zondag.
Raadpleeg voor de verkooppunten, speciale prijzen voor kinderen en omwonenden de website van ParkCity Live.

Anouk, Chef’Special en Miss Montreal eerste namen voor ParkCity Live 2018

De organisatie van ParkCity Live was er al jaren mee bezig om Anouk naar het Bekkerveld in Heerlen te krijgen. Dit jaar is het hun dan eindelijk gelukt. “Zo blij als een klein kind, dat zijn we”, laat de organisatoren weten. “Nederland’s bekendste en populairste rockzangeres eindelijk naar ParkCity Live!”
Op zaterdag 30 juni kunnen de bezoekers het aan den lijve ervaren: Anouk rocks.

Chef’Special

Chef’Special heeft de laatste jaren een spurt groei doorgemaakt. De band groeit langzaam door naar de absolute Nederlandse top. “Je moet wel bijna chagrijn zijn van beroep zijn, wil je niet vrolijker naar buiten gaan dan je binnen bent gekomen” recenseerde de aanwezige AD journalist na hun show in de uitverkochte ZiggoDome. Het geluid van de band – een kruising van pop, reggae en elektro – is energiek, toegankelijk én een garantie voor een goed humeur.

Miss Montreal

En tja, heeft Miss Montreal nog enige introductie nodig? Op zondagmiddag 1 juli gaat zij voor het vuurwerk zorgen in Park Bekkerveld.
De altijd enthousiaste Sanne Hans heeft al 5 jaar niet meer in Heerlen gestaan. De organisatie was dus superblij haar nu weer te kunnen aankondigen.